Over Caroline Aimee

Caroline Aimee: Authorised CVT Teacher

Opgegroeid in Maastricht en naar Breda verhuisd om Vrijetijdsmanagement te studeren. Na een jaar rond te hebben gelopen bij het Nederlands Musical Ensemble en het conservatorium Maastricht klassieke zang, besloot ik uiteindelijk toch om voor een managementopleiding te gaan. Na mijn studie besloot ik weer te gaan zingen, gewoon hobbymatig. De beste beslissing ooit! Na 1,5 jaar dolgelukkig te worden van elke les, besloot ik dat ik daar meer mee wilde doen. Na de 1 year course in Complete Vocal Technique te hebben gevolgd in Utrecht, heb ik me aangemeld voor de 3 year Singer/Teacher Diploma Course aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen. Het avontuur kon beginnen.

Op een podium had ik altijd het typische ‘vis in het water’ gevoel. Toch is mijn hart de afgelopen jaren sneller gaan kloppen voor lesgeven. Samen balen met een student als iets niet werkt, een nieuwe oplossing zoeken voor het probleem en uiteindelijk samen vieren dat het weer is gelukt geeft mij een enorme voldoening en grote kick. Dit is waar ik het voor doe.

Mijn eerste avontuur is in juni 2015 afgerond, want ik heb mijn diploma als Authorized CVT Teacher in ontvangst mogen nemen. Op naar het volgende avontuur: ik ben me momenteel op nieuwe cursussen en opleidingen aan het oriënteren. Wordt vervolgd…..

 

Caroline Aimee

Caroline Aimee

CVT zangdocent

Caroline Aimee

CVT zangdocent