CVT Techniek

Informatie zanglessen Breda

 

Zangles Complete Vocal Technique

Zangles volgens Complete Vocal Technique waarna je energiek, geïnspireerd en moe maar voldaan naar huis gaat! Samen op weg gaan om jouw persoonlijke doelen te behalen en die weg bewandelen met de grootst mogelijke stappen. Trots zijn dat je weer iets hebt geleerd waarvan je misschien nooit had durven dromen dat je het in je had. Als beginner zet ik je op de rit. Als gevorderde of professional help ik je van die laatste struikelnoten af.

Aan wie geef ik zangles?

Iedereen is welkom. CVT is zowel geschikt voor beginners, gevorderden en professionals. Voor jongeren onder de 15 jaar, wordt op basis van een proefles bepaald of en wat de mogelijkheden zijn.

Waar zijn de lessen?

Op verschillende locaties in Breda (Centrum, Tuinzigt en Princenhage). Losse lessen via Skype zijn ook mogelijk.

Wat kost een zangles?

Je mag gebruik maken van een proefles van 45 minuten (Kosten €10,00). Een reguliere les duurt 45 minuten en kost €34,50 voor volwassenen en €28,51 voor jongeren tot en met 20 jaar. Het is mogelijk om elke week of om de week les te volgen op vaste tijdstippen. Een losse les is ook te boeken. Prijs en tijd in overleg afhankelijk van het doel.

Maak een afspraak

Eerste hulp bij vocale ongevallen

Als CVT professional ben ik ben tevens opgeleid om Emergency Aid te geven. Plotselinge heesheid, maar wel een opnamedag in de studio of een groot concert op de planning? Afhankelijk van de oorzaak van het probleem kan ik je er in een paar uur vanaf helpen met het Emergency Aid Program, waarbij de focus ligt op het weghalen van ongewenste en ongecontroleerde constricties rond de stem, waardoor deze weer optimaal en als vanouds kan functioneren.

LET WEL: In overleg kan het advies zijn eerst een check-up te laten doen bij een KNO-arts. Dit is sowieso altijd aan te raden, maar in sommige gevallen een must voordat we aan de slag kunnen.

Prijs en duur in overleg.

Studiocoaching

In een studio zijn omstandigheden vaak anders dan je gewend bent en sta je onder druk om in hoog tempo kwaliteit te leveren. Dit kan soms stemtechnische problemen veroorzaken of je kan ineens het geluid niet meer terugvinden dat je zo graag op de opname wilt horen. Omdat Complete Vocal Technique een hele praktische, doelgerichte en snelle methode is, laat CVT zich uitstekend lenen om problemen ter plaatse direct op te lossen. Ik sta je graag bij in de studio om je te helpen maximaal te presteren.

Prijs en duur in overleg.

Maak een afspraak